Nieuws 2022 en later


Nieuws na 2022 is te vinden op onze Facebook en Instagram.

 23 April 2022

LONGEERCLINIC JAN WILLEM VOOREN Vanochtend was de longeer clinic van Jan Willem. In de clinic werd uitgelegd hoe het paard vanuit de controle goed kan bewegen aan de hand van aanwijzingen van de longeur. Het was een erg leerzame clinic met veel persoonlijke aandacht! Verslag ALV en lezing

7 April 2022

Gisteren was onze voorjaars ALV. Na een hele leuke en interessante presentatie van Zadelmakerij ten Pas – zadelmakerij en zadelpasservice gingen we verder met onze bestuurszaken. We namen afscheid van onze secretaris Annemiek Bos en ons bestuurslid vanuit de activiteitencommissie Maritza Wortmann. Dorien Gorter is aangesteld als onze nieuwe secretaris. Het was voor een deel van het huidige bestuur de eerste ALV die live plaats kon vinden en dat beviel ons erg goed!

6 April 2022

ALV De ALV komt er weer aan, deze keer met een leuke presentatie van Annelieke Ten Pas over het passend maken van zadels. Het kan weer live, dus we komen gezellig samen bij Astoria. We zien jullie graag op woensdag 6 april 2022 om 20.00 uur, zaal Astoria, Rijksstraatweg 200, te Haren (ingang via parkeerplaats door poortje).

23 April 2022

LONGEERCLINIC! We gaan er weer voor! 23 April komt Jan willem Voorn ons de fijne kneepjes van het longeren bijbrengen. Geef je snel op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Tot snel! VERSLAG CLINIC FRANS VAN DEN HEUVEL

12 maart 2022

Een super geslaagde dressuurclinic vandaag gegeven door Frans van den Heuvel bij Pensionstal de Onneresch. Veel enthousiaste en positieve reacties, het was een leerzame ochtend, voor herhaling vatbaar!

20 februari 2022

CLINIC FRANS VAN DEN HEUVEL
We kunnen weer los! Nu de coronamaatregels weer wat soepeler zijn, gaan we weer meer leuke clinics en activiteiten organiseren. We beginnen op 12 maart, met een dressuurclinic van Frans van den Heuvel!
Geef je snel op, want vol = vol
De Blauwe ruiters zitten sinds kort ook op Instagram!

12 februari 2022

STAY TUNED! We hebben een tijdje minder clinics kunnen organiseren dan we zouden willen. Maar nu het weer kan zijn weer hard bezig om leuke clinics te regelen! Binnenkort meer… Tot snel!

14 december 2021

NAJAARS ALV (algemene ledenvergadering) Op 14 December vind de najaars ALV plaats. Helaas moet het nog een keer online. Voorafgaand is er wel een leuke presentatie van ‘de aquatrainer’.

23 september 2021

OP 23 SEPTEMBER IS DE CROSS CLINIC MET EVENTING FOR ALL