Nieuws 2021


14 december 2021

NAJAARS ALV (algemene ledenvergadering)

Op 14 December vind de najaars ALV plaats. Helaas moet het nog een keer online. Voorafgaand is er wel een leuke presentatie van ‘de aquatrainer’.

23 september 2021

OP 23 SEPTEMBER IS DE CROSS CLINIC MET EVENTING FOR ALL

18 september 2021

OP 18 SEPTEMBER IS DE JUBELEUMCLINIC WORKING EQUITATION

10 juli 2021

OP 10 JULI IS DE DRESSUURCLINIC MET BALKEN VAN FREDERIKA VAN DER VELDE

22 mei 2021

WOENSDAGAVOND 26 MEI IS DE ALV (algemene ledenvergadering)

Door corona zal deze helaas online plaatsvinden. Hier hebben alle leden als het goed is op 7 mei een mail over ontvangen.

Ben je lid en wil je deelnemen aan de ALV?
Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar bestuur@deblauweruiters.nl.


20 mei 2021

OP 5 JUNI GAAN WE WERKEN AAN DE LANGE TEUGEL

Doe je mee? Piet Bakker komt de clinic ‘werken aan de lange teugel’ geven voor jou en je paard of pony! Na opgave krijg je binnen 24 uur van ons een bevestigingsmail over je deelname, mocht je deze niet hebben ontvangen laat ons dit dan weten. Wie weet tot 5 juni!

 

 


4 april 2021

WEER EEN GESLAAGDE CLINIC

 

Afgelopen zaterdag kwam Hergen van Hall naar het mooie Onnen om bij Pensionstal de Onneresch een aantal leerzame dressuurlessen te verzorgen voor De Blauwe Ruiters. Met deze keer alleen maar eigen leden in verband met Corona was het wederom een geslaagde clinic! Bedankt allen 🐴

 


17 maart 2021

ZATERDAG 3 APRIL DRESSUURCLINIC HERGEN VAN HALL

 

Alleen voor leden van PSV De Blauwe Ruiters: zaterdag 3 april organiseren we een dressurclinic met Hergen van Hall bij Pensionstal de Onneresch. Ook nu nog geen publiek en door de RIVM-regels deze keer alleen voor leden van de vereniging. De coronaregels zullen als altijd nageleefd worden, dus: houd afstand, ontsmet waar nodig en kom het liefst alleen.

Aanmelden graag via activiteiten@deblauweruiters.nl