NIEUWS


 23 April 2022

LONGEERCLINIC JAN WILLEM VOOREN

Vanochtend was de longeer clinic van Jan Willem. In de clinic werd uitgelegd hoe het paard vanuit de controle goed kan bewegen aan de hand van aanwijzingen van de longeur. Het was een erg leerzame clinic met veel persoonlijke aandacht!

Verslag ALV en lezing

7 April 2022

Gisteren was onze voorjaars ALV. Na een hele leuke en interessante presentatie van Zadelmakerij ten Pas – zadelmakerij en zadelpasservice gingen we verder met onze bestuurszaken. We namen afscheid van onze secretaris Annemiek Bos en ons bestuurslid vanuit de activiteitencommissie Maritza Wortmann. Dorien Gorter is aangesteld als onze nieuwe secretaris. Het was voor een deel van het huidige bestuur de eerste ALV die live plaats kon vinden en dat beviel ons erg goed!

VERSLAG CLINIC FRANS VAN DEN HEUVEL

12 maart 2022

Een super geslaagde dressuurclinic vandaag gegeven door Frans van den Heuvel bij Pensionstal de Onneresch. Veel enthousiaste en positieve reacties, het was een leerzame ochtend, voor herhaling vatbaar!

20 februari 2022

CLINIC FRANS VAN DEN HEUVEL
We kunnen weer los! Nu de coronamaatregels weer wat soepeler zijn, gaan we weer meer leuke clinics en activiteiten organiseren. We beginnen op 12 maart, met een dressuurclinic van Frans van den Heuvel!
Geef je snel op, want vol = vol
De Blauwe ruiters zitten sinds kort ook op Instagram!

12 februari 2022

STAY TUNED!

We hebben een tijdje minder clinics kunnen organiseren dan we zouden willen. Maar nu het weer kan zijn weer hard bezig om leuke clinics te regelen! Binnenkort meer…

Tot snel!


 

Nieuws 2021
Nieuws 2020
Nieuws 2019
Nieuws 2018 
Nieuws 2017
Nieuws 2016
Nieuws 2015