NIEUWS


18-04-2019

 

GEEF JE NU OP VOOR DE CURSUS LONGEREN MET DUBBELE LIJNEN

Lisette Wierenga heeft jarenlange ervaring op gebied van longeren. Ze heeft examens longeren met enkele- en dubbele lijnen afgelegd bij Lammert Haanstra. Hoe houd je de zweep vast, waar ligt het zwaartepunt van het paard en wat kun je bereiken met longeren met dubbele lijnen zijn een aantal aspecten die terug gaan komen tijdens de cursus.

Er is maar een beperkt aantal (8) plaatsen beschikbaar*. Tijdens het praktijkgedeelte waar Lisette met twee paarden een demonstratie geeft, is iedereen welkom om (gratis) te komen kijken. Dit start vanaf ongeveer 14.15 uur tot 16 uur in de buitenbak van de Quintushoeve. Het belooft weer een leerzame dag te worden!

Doe je ook mee? Geef je dan snel op via bestuur@deblauweruiters.nl 

*Eigen leden gaan voor

 


 

08 – 03 – 2019

LEZING PAVO TIJDENS ALV

 

Dinsdagavond 5 maart kwam Rob Krabbenborg, productmanager bij Pavo Paardenvoer 🐎, een lezing geven over de zin en onzin in de paardenvoeding. Het was een volle zaal! Er kwam vanalles aan bod: dikke paarden, drachtige merries, oude paarden, hoefbevangenheid… noem het maar op. En ook de onzin werd uitvoerig besproken. Zoals de rode liksteen die je beter kan vermijden vanwege het ijzergehalte. En wist je trouwens dat je het grasland het beste kan maaien voor 10 uur ’s ochtends? Dit vanwege de suikers die het grasplantje aanmaakt zodra de zon erop schijnt. Nou, weer heel wat wijzer geworden. Op de foto overhandigt onze secretaris Annemiek Bos een bedankje aan Krabbenborg. Hierna volgde de ALV. Al met al weer een geslaagde avond!

 


 

08 – 03 – 2019

GESLAAGDE MENTALE COACHING SESSIE

 

Deze enthousiaste deelnemers hebben vrijdagavond 1 maart 2019 meegedaan aan de Mentale Coaching Inspiratiesessie onder leiding van Romy Froma van Ruiterfitheid en door de Blauwe Ruiters georganiseerd. Het was een inspirerende avond!

 


 

05 – 02 – 2019

GEEF JE NU OP VOOR DE MENTALE COACHING INSPIRATIESESSIE

 

Op vrijdagavond 1 maart 2019 organiseert de Blauwe Ruiters een Mentale Coaching Inspiratiesessie bij de Quintushoeve in Glimmen. Deze 1,5 uur durende training wordt gegeven door Romy Froma, (inter)nationaal springamazone en Mental Coach bij Ruiterfitheid.

Mentale Coaching is helemaal van deze tijd! De inspiratiesessie is een kennismakingsworkshop op gebied van mentale training en coaching speciaal voor ruiters. Een leuke en leerzame training op gebied van persoonlijke ontwikkeling (zonder paard) waarbij iedere ruiter winst kan boeken tijdens zijn of haar rijden. Daarbij denkend aan doelen stellen, focus en vertrouwen. Tijdens deze inspiratiesessie geeft Romy je praktische en toepasbare oefeningen en tips. Het is geen fysieke maar een mentale training, sportkleding is niet nodig.

Doe je ook mee? Geef je dan snel op via bestuur@deblauweruiters.nl 

 


 

02-02-2019

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019 

 

Het bestuur van PSV de Blauwe Ruiters nodigt u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdagavond 5 maart 2019 om 20.00 uur, Gorechthuis, Hortuslaan 1, 9751 BE te Haren.

Op deze avond gaat Pavo een lezing verzorgen van 20.00 tot 21.00 uur over “De zin en onzin in de paardenvoeding”.

Graag verwelkomen we u op deze ledenvergadering. Bent u niet lid en wilt u wel graag de lezing bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden via bestuur@deblauweruiters.nl.

 


 

Nieuws 2018 
Nieuws 2017
Nieuws 2016
Nieuws 2015